31 Mar

Гранд Хотел Поморие отваря на 01.04.2021

Уважаеми гости,

С огромно удоволствие Ви уведомяваме, че считано от 01.04.2021г. Гранд Хотел Поморие отново ще посреща гости. Нямаме търпение отново да бъдем Ваши домакини.

Съгласно Заповедта на Министърът на здравеопазването, до второ нареждане, ресторантът на хотела ще работи като ще предлага храна за гости на хотела или в техните стаи или в градината на ресторанта. Всеки гост ще може да избере къде да му бъде предоставена закуска или вечеря. За целта сме изготвили богати менюта, така че да можете в пълна степен да се насладите на Вашия престой и на кулинарното майсторство на шеф Цонков и неговия екип.

Всички съоръжения в балнеолечебния спа център на Гранд Хотел Поморие също ще работят съгласно разпоредбите на РЗИ, Министерство на здравеопазването и Министерство на туризма на Република България. На разположение на нашите гости вече е и топлият външен басейн.

Както винаги, ние сме предприели всички възможни мерки за да Ви предложим безопасна среда и прекрасна почивка, комбинирана с грижа за Вашето здраве и добро настроение.

Очакваме Ви !