незабравими моменти

АКТИВНОСТИ

Винаги ще се забавлявате в Гранд Хотел Поморие. Насладете се на един прекрасен ден, опитайте разхлаждащите ни коктейли край басейна, разходете се по плажа или поиграйте билярд с приятели.

спокойствие и море

Плаж

Може да се насладите на прекрасната плажна ивица, финия пясък, богат на желязо, чистата и спокойна морска вода, като се спуснете по моста, който свързва Гранд Хотел Поморие с плажната ивица.

 
Grand Hotel Pomorie
Outdoor pool and garden

незабравимо лято

Парк и басейн

Потопете се в зеленината на градината и прохладата на външните басейни на Гранд Хотел Поморие. Насладете се на разхлаждащ коктейл, вълшебен чай или прясно смляно кафе. Нашата градина е чудесно място за уединение и наслада от  спокойствието и почивката, които хотелът предлага на своите гости.

СЕЗОН 2023

ЛЯТНА АНИМАЦИЯ 

През летния сезон сме подготвили няколко интересни предложения за свободното време на малките и големите гости на Гранд Хотел Поморие. Нашият екип ще Ви предложи упражнения за сутрешно пробуждане на тялото и сетивата, аква аеробика за тонизиране и класове по йога в следобедните часове.

Animation at Grand Hotel Pomorie
Entertainment Room_

игри и забавления

Билярд и джаги

Зала “Билярд” предоставя чудесни условия за семейно забавление и весели мигове с приятели.

уют и вдъхновение

Библиотека

Насладете се на любимата си книга, списание и качествено питие в изключително стилната, уютна и релаксираща атмосфера на нашата библиотека. 

Library 02
fitnes2

Тренировки

Фитнес

Залата за фитнес е с площ от 100 кв.м., намира се на първия етаж на хотелския комплекс и е предназначена основно за тонизиращи и кардио тренировки. Оборудването е произведено от италианската фирма Technogym, световен лидер в производството на фитнес оборудване.

Спортна зала

Спортната зала на Гранд Хотел Поморие е широко профилирана и предлага условия както за практикуване на отборни спортове, така и за организиране на различни спортни мероприятия. Тук може да спортувате като истински професионалисти с Вашия отбор и да се забавлявате с приятели! Хотелът предлага следните професионално оборудвани зали и съоръжения:

Индивидуални спортове:

Отборни спортове:

Sports Hall 4
Stadium Pomorie 1

Стадион “Поморие”

На разположение на гостите на Гранд хотел Поморие е футболен стадион с три съблекални, футболно игрище с размери 67/105м и изкуствено тревно покритие, което позволява целогодишна безпроблемна експлоатация.
Стадионът има 2500 закрити седящи места и осветление, което позволява използването му не само за тренировъчни игри, но и за провеждане на официални футболни мачове.

Стадион “Лазур”

Гостите на нашия хотелски комплекс могат да се възползват от професионални футболни игрища, които са на 15 км. от хотела.
Това са:

Забележителности в

Поморие