Забавления

незабравими моменти

АКТИВНОСТИ

Винаги ще се забавлявате в Гранд Хотел Поморие. Насладете се на един прекрасен ден, опитайте разхлаждащите ни коктейли край басейна, разходете се по плажа или поиграйте билярд с приятели.

спокойствие и море

Плаж

Може да се насладите на прекрасната плажна ивица, финия пясък, богат на желязо, чистата и спокойна морска вода, като се спуснете по моста, който свързва Гранд Хотел Поморие с плажната ивица.

 
Grand Hotel Pomorie
Outdoor pool and garden

незабравимо лято

Парк и басейн

Насладете се на разхлаждащ коктейл в лятната градина на хотела, която се намира в непосредствена близост до басейните. Хотелът разполага с няколко външни басейна, в които може да се потопите сред морски мирис и шума на вълните.

игри и забавления

Билярд и джаги

Семейните и приятелски събирания в билярдната зала винаги са много забавни. В залата за игри на Гранд Хотел Поморие винаги можете да се забавлявате със семейство и приятели.

Entertainment Room_
Library 02

уют и вдъхновение

Библиотека

Насладете се на любимата си книга, списание и качествено питие в изключително стилна, уютна и релаксираща атмосфера. 

Тренировки

Фитнес

Залата за фитнес е с площ от 100 кв.м., намира се на първия етаж на хотелския комплекс и е предназначена основно за тонизиращи и кардио тренировки. Оборудването е произведено от италианската фирма Technogym, световен лидер в производството на фитнес оборудване.

fitnes2
Sports Hall 4

Спортна зала

Спортната зала на Гранд Хотел Поморие е широко профилирана и предлага условия както за практикуване на отборни спортове, така и за организиране на различни спортни мероприятия. Тук може да спортувате като истински професионалисти с Вашия отбор и да се забавлявате с приятели! Хотелът предлага следните професионално оборудвани зали и съоръжения:

Индивидуални спортове:

Отборни спортове:

Стадион “Поморие”

На разположение на гостите на Гранд хотел Поморие е футболен стадион с три съблекални, футболно игрище с размери 67/105м и изкуствено тревно покритие, което позволява целогодишна безпроблемна експлоатация.
Стадионът има 2500 закрити седящи места и осветление, което позволява използването му не само за тренировъчни игри, но и за провеждане на официални футболни мачове.

Stadium Pomorie 1

Стадион “Лазур”

Гостите на нашия хотелски комплекс могат да се възползват от професионални футболни игрища, които са на 15 км. от хотела.
Това са:

Забележителности в

Поморие

Don`t copy text!

Запознайте се с нашите актуални предложения и се възползвайте от разнообразни оферти.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ