Уважаеми гости, клиенти и партньори,

С огромно удоволствие Ви информираме, че в Гранд Хотел Поморие започва процес на реновация и обновяване с цел да предоставимм на нашите гости първокласен и качествен продукт в сферата на балнео, спа и уелнес туризма. Продукт съставен и вдъхновен от природата и ресурсите, с които тя ни е е заобиколила. Нещо, за което нашите гости често питаха и което всички ние отдавна очаквахме.

За периода 10 февруари – 15 април 2020г. спа центърът на Гранд Хотел Поморие, включително външни и вътрешни басейни, спа и релакс зона ще бъдат затаворени за цялостен ремонт. На разположение на нашите гости остават секторът по кало- и луголечение, както и спа процедурите, спа терапиите и сектора по физиотерапия, които се провеждат на втори етаж на спа центъра. Очакваме Ви отново в обновения ни спа център след 15 април 2020 г.

Чувство на спокойствие и радост завладяват сетивата още в първите минути престой в спа центъра на Гранд Хотел Поморие. Релаксираща музика и аромат на специално подбрани етерични масла спомагат за пълното отпускане на тялото и ума.

Разположен на два етажа и градина с басейни, спа и балнео центърът предлага холистичен подход към клиентите, давайки им възможност да се насладят както на приятни релаксиращи спа процедури, така и да получат професионално лечение и профилактика в балнеоцентъра на Гранд Хотел Поморие.

Спа Съоръжения и кабинети:

  • 17 кабинета за масаж и терапии за лице и тяло;
  • Отделение за Физиотерапия;
  • Отделение за калолечение и луголечение;
  • Водни съоръжения, включващи вътрешен солен минерален басейн, три открити басейна, две джакузита, парна баня, сауна, руска и турска баня, египетска баня, душ, ведро, ледена стая, шоков басейн, кнейп пътека, релакс стая;
  • Фризьорски салон / Маникюр и педикюр;
  • Фитнес.