Уважаеми гости, клиенти и партньори,

С огромно удоволствие Ви информираме, че в Гранд Хотел Поморие започва процес на реновация и обновяване с цел да предоставимм на нашите гости първокласен и качествен продукт в сферата на балнео, спа и уелнес туризма. Продукт съставен и вдъхновен от природата и ресурсите, с които тя ни е е заобиколила. Нещо, за което нашите гости често питаха и което всички ние отдавна очаквахме.

За периода 10 февруари – 15 април 2020г. спа центърът на Гранд Хотел Поморие, включително външни и вътрешни басейни, спа и релакс зона ще бъдат затаворени за цялостен ремонт. На разположение на нашите гости остават секторът по кало- и луголечение, както и спа процедурите, спа терапиите и сектора по физиотерапия, които се провеждат на втори етаж на спа центъра. Очакваме Ви отново в обновения ни спа център след 15 април 2020 г.

ГРАНД ХОТЕЛ ПОМОРИЕ разполага с пет басейна, които ще позволят на нашите гости целогодишен флирт с водата и нейните лечебни качества

В парка на хотела са разположени три открити басейна като единия от тях е отопляем през зимния период и има топла връзка с 16-местно джакузи и детски басейн във вътрешността на хотела.

Уникален за страната ни е закрития солен плувен басейн с вода от извор Поморие. Тази вода извира от 70м. под земята, което обуславя нейната чистота. Тя е в пъти по солена от морската и има силно изразен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект. Подобрява обмяната на веществата в целия организъм. Подходяща е за лечение на болки в коленете, тазобедрените стави, кръста, гръбначния стълб.