Скъпи гости,

Постоянно променящата се обстановка в национален и световен мащаб наложи необходимостта от нови и работещи решения за безопасността и сигурността на всички нас. Те винаги са били и  най-големият ни приоритет.

Винаги сме желали да предоставяме най-доброто за Вас и за да продължим да го правим, използвахме времето, през което не бяхме заедно, за да надградим нашите собствени стандарти за сигурност и безопасност!

Целият ни екип се обедини около необходимостта да Ви предложим работещи решения за Вашата сигурност и безопасност и затова създадохме най-новата ни Политика за безопасност – „Синя Вълна”. 

Синият цвят винаги  е бил свързван с морето, небето и свободата, но малцина знаят, че още от древни времена е символизирал чистотата, честността и добродетелта. Ето и част от мерките в нея:

Здравословни решения

Внедрихме най-високите изисквания и стандарти за хигиена в приготвянето на храната за нашите гости и поставихме допълнителни прегради на нашия бюфет за по-голяма защита. Всичко, което приготвяме се прави пред вас с иновативната ни концепция “ Show cooking” ! Създадохме изцяло ново Детокс меню. Нашият бюфет ще Ви предложи богато разнообразие от здравословни кулинарни решения за да започнете деня си по-най добрия начин.

Дезинфектанти за ръце и лична хигиена

На всеки вход на хотела, асансьор, в спа центъра ни и пред ресторанта и конферентните ни зали, както и пред всяко санитарно помещение нашите гостите имат достъп до хигиенна станция, съдържаща дозатори с дезинфектант за ръце.

Обществени пространства в Гранд Хотел Поморие

Увеличихме многократно честотата на почистване и дезинфекция на всички общи пространства и зони с висока натовареност. Почистваме и дезинфекцираме всички повърхности само с препарати одобрени от  Българското Министерство на здравеопазването.

Социална дистанция

Поставили сме табели и маркировка в общите ни пространства за да напомнят на гостите за спазването на дистанция.

Нашите стаи

В стаите сме надградили протоколите ни за цялостно почистване, като задължително се дезинфекцират всички твърди често докосвани повърхности преди настаняване. За Ваше удобство и лично предпочитание ще бъдете попитан при настаняване за личните Ви предпочитания относно почистването на стаята.

При пране на спално бельо и хавлии използваме сертифицирани продукти за текстил и достатъчно високи температури, за да се гарантира стерилизация.

Нашите служители

Всички служители на Гранд Хотел Поморие носят лични предпазни средства и са преминали през обучение свързано с безопасността и сигурността на всички гости. Всчики служители ежедневно преминават през строг пропускателен режим с измерване на телесна температура и оценяване на общото здравословно състояние преди влизане и започване на работа в Хотела.

Ние и новите ни технологии за почистване

Внедрихме подобрени технологии за почистване и дезинфекция в отдел Храни и напитки, като използваме професионални машини за почистване и дезинфекция на всички прибори и посуда. Задължително всички прибори минават през машина за полиране и дезинфекция преди да достигнат до Вас.

В отдел Хотелско домакинство използваме специална дозаторна станция за приготвяне на точните количества препарати за почистване за да минимизираме риска от алергии сред нашите гости.

Нашето обещание

Продължаваме да следим националната и международната обстановка свързана с разпространението на Covid 19, като си сътрудничим с всички водещи организации на национално и световно ниво за да осигурим сигурността и безопасността Ви.