Специално предложение “Първа линия”

Измина една изключително трудна и предизивикателна година за Гранд Хотел Поморие. Но тази година беше още по-трудна и предизивикателна за хората, които бяха на първа линия в борбата с Ковид-19. Ние оценяваме всички техни усилия и неуморен труд и искаме да им благодарим.

Начинът, по който можем най-добре да направим това, е като им предложим специални условия за почивка и възстановяване на тяхното здраве, сили и енергия в Гранд Хотел Поморие и прекрасния балнеолечебен център, с който разполагаме.

Frontline Covid 19

 

Промоцията важи за медицински лица, които са членове на Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз и Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи, Алианс на Българските Акушерки и Съюза на фармацевтите и един техен придружител. Настаняването и цените по промоционалната оферта стават след представяне на членска карта за съответната професионална организация.

Промоцията е валидна за резервации с период на настаняване от 09.05. до 31.05.2021г. без изискване за минимален престой.

Цените за настаняване са 30% отстъпка от цената на рецепция и са както следва:

Единична стая – 118 лв./вечер  /1 гост/

Двойна стая – 160 лв./вечер  /1 или 2  гости/

Апартамент Джуниър – 218 лв./вечер  /1 или 2  гости/

Апартамент Фамилен – 218 лв./вечер  /1 или 2  гости/

Апартамент Де Лукс – 251 лв./вечер  /1 или 2  гости/

Цената на нощувката включва всички такси, ДДС, застраховка, закуска, вечеря, паркинг и спа пакет /сауна, билкова сауна, инфреред сауна, парна баня, турска баня, Кнайп пътека, ледена стая, душ ведро, дъждовна пещера, приключенски душове, горска пътечка, разходка в дъжда, фитнес, джакузи, вътрешен лечебен солен минерален басейн и външен отопляем басейн и шезлонги при подходящи атмосферни условия/. Деца до 2-годишна възраст се настаняват безплатно. Доплащане за дете между 2 и 12 годишна възраст 35 лв./ден.

Начин на плащане – при настаняване

Безплатна анулация до 3 дни преди датата на пристигане.

Можете да получите допълнителна информация и да направите резервации на тел 0889 20 66 66 или на Email: reservations@grandhotelpomorie.com