разгледайте нашите

БРОШУРИ и менюта

Ако желаете повече информация за Grand Hotel Pomorie, можете да разгледате нашите брошури.

гранд хотел поморие

презентация

1
Спа меню Гранд Хотел Поморие

ПАКЕТ BUSINESS

спа меню

организиране на

сватби

Художникът на Вашата сватбена приказка!

 

Скъпи младоженци, нашият квалифициран и мотивиран екип ще Ви помогне да организирате „ Големият ден” и до най-малките детайли!

1
Кухня

класически ресторант

меню а ла карт

За нашите гости, които не са се възползвали от опцията за вечеря на бюфет, сме подготвили няколко вкусни и атрактивни предложения в нашето а ла картно меню. Можете да разгледате менюто на линка по-долу

класически ресторант

меню напитки

Дали сте избрали да вечерята на бюфет или да се възползвате на специалните предложения в нашето а ла картно меню, на Ваше разположение винаги ще бъде нашата специална селкция от вина и напитки, които да дадат завършен вид на Вашаето кулинарно преживяване в Гранд Хотел Поморие. Нашето меню Напитки можете да разгледате на линка по-долу.

Вино Гранд Хотел Поморие
Ракиено меню Гранд Хотел Поморие

класически ресторант

ракиено меню

Нашето ракиено меню е създадено за да предложи на нашите гости най-добрите творения от производството на ракия в България. С помощта на единствения ракиен сомелиер в България, сме подбрали висококачествени гроздови и плодови ракии, произведени по традиционни методи, от изцяло гроздови и плодови дестилати, без изкуствени овкусители и оцветители, както в класически стил, така и с уникален новаторкси подход.

ресторанти и барове

меню бар под моста

През летния сезон гостите на Гранд Хотел Поморие могат да се насладят на фреш от пресни плодове, класичски коктейл или чудесно ароматно кафе докато разпускат на басейните в хотела.. Бар “Под Моста” е прекрасно място за освежаваща напитка или лек обяд  без да се налага да напускате шезлонга и прохладата на нашите басейни. Разгледайте менюто на линка по-долу.

IMG_5668_edited-1-scaled-e1626343309885
Зала Капитол

конферентен ПАКЕТ

основен

конферентен пакет

комфорт

Зала Капитол
Pomorie_047-scaled-e1620315552961

конферентен ПАКЕТ

премиум

Запознайте се с нашите актуални предложения и се възползвайте от разнообразни оферти.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ