Вкусът на здравето …

След цялостното му обновяване през 2020 година, Класическият ресторант работи със шоу кукинг концепция, при която храната се приготвя пред очите и по желанието на всеки гост. Сутрин и вечер изключително богатият и разнообразен бюфет предлага интересно кулинарно приключение за гостите на Гранд Хотел Поморие. За обяд можете да се насладите на специално разроботените рецепти в а ла картното ни меню. Когато и да решите да опитате нашите предложения, ще Ви очаква намигване към здравословното хранене и новите тенденции в европейската и световна кулинария. Като вегетарианец, нашият главен готвач винаги показва специалното си отношение в акцентите към вегетарианските ни предложения.

През лятото на 2021г. решихме да добавим още стойност за вас – нашите гости и да разнообразим кулинарното ви преживяване в Гранд Хотел Поморие, като ежедневно ви предалагаме тематични вечери със специално подбрани ястия, богата селекция от вина, крафт бира и бутикова ракия.  За всеки вкус сме подготвили както акценти от района на Поморие, така и богата селекция от интернационални кулинарни изкушения.

Тематични Вечери:

Понеделник : „Горска Вечер“

Вторник: „Вечер на Солта“

Сряда: „ Балканска Вечер“

Четвъртък: „Вечер на Трюфела“

Петък: „ Вечер на Виното“ – с разпускащата музика от саксофона на Николай Машков

Събота: „ Морска Вечер“ – добавили сме за разкош омагьосващата арфа на Лора Паносян

Неделя: „ Бира и Барбекю“ – крафт бира и китара, има ли по-добро предложение за лятна вечер край морето ?

 

Акценти от нашата Блок Масата:

Станция „ Малката Италия“ – пица и паста, приготвена в пармезанова пита

Станция „ Суши“

Салатен бар

Станция „Карвинг“ – всеки ден различен карвинг, според тематиката на вечерта

„Здравословен Кът“

Грил станция

„Домашен Хляб“

Десертен бар

Ресторантът разполага с 200 места в шикозна класическа обстановка и лятна градина край басейна със 100 места, която Ви позволява в романтична атмосфера да се насладите на прохладата на морския бриз.