Вкусът на здравето …

След цялостното му обновяване през 2020 година, Класическият ресторант работи със шоу кукинг концепция, при която храната се приготвя пред очите и по желанието на всеки гост. Сутрин и вечер изключително богатият и разнообразен бюфет предлага интересно кулинарно приключение за гостите на Гранд Хотел Поморие. За обяд можете да се насладите на специално разроботените рецепти в а ла картното ни меню. Когато и да решите да опитате нашите предложения, ще Ви очаква намигване към здравословното хранене и новите тенденции в европейската и световна кулинария. Като вегетарианец, нашият главен готвач винаги показва специалното си отношение в акцентите към вегетарианските ни предложения.

През лятото на 2021г. решихме да добавим още стойност за вас – нашите гости и да разнообразим кулинарното ви преживяване в Гранд Хотел Поморие, като ежедневно ви предалагаме тематични вечери със специално подбрани ястия, богата селекция от вина, крафт бира и бутикова ракия.  За всеки вкус сме подготвили както акценти от района на Поморие, така и богата селекция от интернационални кулинарни изкушения.

Тематични Вечери:

Понеделник : „Горска Вечер“

Вторник: „Вечер на Солта“

Сряда: „ Балканска Вечер“

Четвъртък: „Вечер на Трюфела“

Петък: „ Вечер на Виното“ – с разпускащата музика от саксофона на Николай Машков

Събота: „ Морска Вечер“ – добавили сме за разкош омагьосващата арфа на Лора Паносян

Неделя: „ Бира и Барбекю“ – крафт бира и китара, има ли по-добро предложение за лятна вечер край морето ?

Акценти от нашата Блок Масата:

Станция „ Малката Италия“ – пица и паста, приготвена в пармезанова пита

Станция „ Суши“

Салатен бар

Станция „Карвинг“ – всеки ден различен карвинг, според тематиката на вечерта

„Здравословен Кът“

Грил станция

„Домашен Хляб“

Десертен бар

Лимитирана серия вина “Гранд” Поморие

Гостите на Гранд Хотел Поморие, вече могат да се насладят на лимитирана серия качествени вина, специално подбрани и бутилирани за Гранд Хотел Поморие. Вината можете да консумирате във всички заведения в хотела. Възможно е също така да бъдат закупени бутилки за подарък или за домашна употреба.

Ресторантът разполага с 200 места в шикозна класическа обстановка и остъклена зимна градина край басейна със 100 места, които Ви позволяват в романтична атмосфера да се насладите на изкусителните предложения на нашия Шеф готвач.