Ноември е месец на Шеф готвачите в Гранд Хотел Поморие.

Ноември шеф готвачи в Гранд Хотел Поморие

Всяка седмица ще ни гостува по един от най-добрите и популярни Шеф Готвачи в България. В дните Сряда, Петък и Събота от седмицата, в която ще ни гостува, всеки шеф готвач ще предложи на гостите на Гранд Хотел Поморие свои авторски менюта и рецепти и ще им ги презентира лично.

Гостите ни ще могат да се насладят на сватбената торта на Меган и Хари приготвена от Шеф Иван Александров, на изящно красивите авторски предложения на победителката от Мастършеф Севда Димитрова, на тайните рецепти на Странджа, атрактивно презентирани от победителя от Мастършеф Станислав Райчев и на блюда приготвените под мотото „Храната като начин на живот“ от Шеф Елена Петрелийска и нейния партньор в работата и живота Шеф Ники Красимиров.

През ноември ще бъде здравословно и вкусно в Гранд Хотел Поморие.

В седмицата между 2-ри и 8-ми ноември започваме с победителя от телевизионното предаване Мастършеф – Станислав Райчев. Към безспорните си любителски готварски умения, той добавя изтънчеността и професионализма придобити в прочутата кулинарна академия Le Cordon Bleu в Лондон Той ще ни запознае с тайните вкусове и аромати на Странджа приготвени и поднесени в негови авторски интерпретации.

В седмицата между 9-ти и 15-ти ноември ще ни гостува ресторант Ahora и победителката от Мастършеф Севда Димитрова с нейни авторско меню и предложения

Севда Димитрова в Гранд Хотел Поморие

В третата седмица на ноември, между 16-ти и 22-ри ноември ще ни гостува виртуозът на сладкарското изкуство, Шеф готвачът приготвил сватбената торта на Мегън Маркъл и Принц Хари – Шеф Иван Александров. Той ще подготви и представи на гостите на Гранд Хотел Поморие реплика на сватбената торта на Меган и Хари в комбинация с любимите десерти на Кралицата.

Иван Александров в Гранд Хотел Поморие

В последната седмица на ноември, между 23-ти и 29-ти ноември ще ни гостуват очарователните Елена Петрелийска и Ники Красимиров. Шеф Елена Петрелийска има диплома по нутриционистика от Оксфорд. С тази дейност се занимава и в последните години – изработва индивидуални хранителни планове и програми. Води семинари и лекции на теми свързани с балансиран начин на живот. Шеф Ники Красимиров започва своята кариера във френския ресторант с Мишелин звезда “Алмейда” в Лондон. Бързо показва качества и израства до Шеф готвач в няколко световни и български хотелиерски и ресторантьорски вериги. Темата на тяхното гостуване ще бъде “Храната – балансирана, устойчива и семпла”.

Елена Петрелийска и Ники Красимиров

През ноември ще бъде здравословно и вкусно в Гранд Хотел Поморие. Гостуването на едни от най-известните имена в българския кулинарен свят, няма да промени цената на нощувката на нашите гости и тя ще бъде същата както и в останалите дни.

Почитатели на първокласната кухня, които не са настанени в Гранд Хотел Поморие, но искат да направят резервация за вечерята и да присъстват на нея за да се насладят на кулинарните умения и неустоимия вкус на предложенията на едни от най-добрите Шеф готвачи в България, могат да направят своите резервации на телефон 0596 28 124. Цената на куверта за всяка една от вечерите е 40 лв./човек.

Добавете щипка кулинарно изкушение към спа удоволствията на Гранд Хотел Поморие. Очакваме Ви !

За информация и резервации тел 0889 20 66 66