Вкусът на здравето

Заведения

Дали ще изберете нашия бюфет или ще предпочетете а-ла-картното ни меню, винаги ще се впуснете в кулинарно приключение, в което сме готови да бъдем Ваш съучастник и партньор.

Росица Паскова

Управител „Ресторанти и барове“

Скъпи гости, една почивка не може да бъде пълноценна без придружаващо я подобаващо кулинарно приключение. Аз и моят екип ще вложим цялата си енергия, познания и любов към това, което правим за да имате шанса да се насладите на кулинарните предложения и изкушения приготвени от нашия Шеф готвач. Уверявам Ви, че влагаме огромно старание и Ви благодарим, че ни се доверявате.

Шеф Ивайло Цонков

Главен готвач

Храната, приготвена с любов, е тази блажена наслада, на която всеки истински би се отдал.

Това блаженство надяваме се ще усетите и Вие с всичките си сетива.

Отдайте се на вълнуващо кулинарно изживяване, защото храната, която Ви поднасяме е приготвената с много любов и желание.

Благодаря Ви, че сте тук!

ОСНОВЕН

Ресторант

Класическият ресторант работи със шоу кукинг концепция, при която храната се приготвя пред очите и по предпочитанията на всеки гост. Сутрин и вечер изключително богатият бюфет предлага интересно кулинарно приключение. За обяд можете да се насладите на специално разработените рецепти в а ла картното ни меню. Когато и да решите да опитате нашите предложения, ще Ви очаква намигване към здравословното хранене и новите тенденции в световна кулинария. Като вегетарианец, нашият главен готвач винаги показва специалното си отношение в акцентите към вегетарианските ни предложения.

През лятото на 2021г. решихме да добавим още стойност за вас – нашите гости и да разнообразим кулинарното ви преживяване в Гранд Хотел Поморие, като ежедневно ви предалагаме тематични вечери със специално подбрани ястия, богата селекция от вина, крафт бира и бутикова ракия. За всеки вкус сме подготвили както акценти от района на Поморие, така и богата селекция от интернационални кулинарни изкушения.

Акценти от нашата

Блок Маса

Станция суши

Салатен бар

здравословен кът

Станция „ Малката Италия“

Домашен хляб

десертен бар

Станция „Веган"

Станция „Карвинг“

грил станция

Акценти от нашата

Блок Маса

Станция суши

Салатен бар

здравословен кът

Станция Малката Италия

Домашен хляб

десертен бар

Станция Веган

Станция Карвинг

грил станция

уют и удобство

Лоби бар

Седнете, поговорете или просто изчакайте Вашите приятели на чаша горещо, прясно смляно и ароматно кафе. Тук ще Ви предложат също различни сортове чайове, както и сокове и разнообразни коктейли. Луксозна атмосфера ще Ви обгръща със спокойствие и хармония.

В непосредствена близост до Лоби бара се намира уютно място с впечатляваща камина, където можете да седнете с лаптоп или да се срещнете с приятели.

IMG_5668_edited-1-scaled-e1626343309885

лятно изкушение

Бар под моста

“Бар под моста” е мястото, където гостите на Гранд Хотел Поморие могат да комбинират прохладата на нашите басейни с разхлаждаща напитка в зеленината на градината, която да направи лятното изживяване още по-релаксиращо и изпълнено с наслада. 

Той е разположен под моста, който свързва Гранд Хотел Поморие с плажа и се намира в градината, между трите външни басейна на хотела. “Бар под моста” е сезонен бар, който през зимните месеци се трансформира в обслужващо звено за напитки в спа центъра на хотела.

Лимитирана серия вина

вино

“Гранд Поморие”

Гостите на Гранд Хотел Поморие, вече могат да се насладят на лимитирана серия качествени вина, специално подбрани и бутилирани за Гранд Хотел Поморие. Вината можете да консумирате във всички заведения в хотела. Възможно е също така да бъдат закупени бутилки за подарък или за домашна употреба.

12-годишна отлежала

“наша”
ракия

За гостите, които са любители на по-силни, но все така качествени напитки, предлагаме 12-годишна селектирана и бутилирана специално за Гранд Хотел Поморие грзодово ракия “Наша”. Ракията може да бъде консумирана в ресторанта на хотела, а бутилка от нея да се превърне в чудесен подарък или спомен  от прекрасна ваканция.

360° тур

Виртуална разходка