ЗА ВАШИТЕ МОМЕНТИ

Събития

В Гранд Хотел Поморие бизнес мероприятията са перфектно организирани, сватбите красиви

и вълнуващи и всички празнични поводи запомнящи се!

мариела Иванова

Координатор „Събития и корпоративни клиенти“

Провеждането на корпоративно или частно събитие обикновено е съпроводено със стрес, умора и напрежение. Аз съм на Ваше разположение за да направим така, че гостите на събитието да не усетят нищо от този стрес и напрежение и да му се насладят и отдадат изцяло. Благодаря Ви за доверието. Заедно ще успеем!
бизнес

Събития 

Нашият екип е изцяло на Ваше разположение за планирането, организирането и провеждането на корпоративни, конферентни и семейни събития в съответствие с Вашите желания идеи и визия. Голямото разнообразие от зали, пълното техническо обезпечаване и бърз интернет позволяват провеждането на събития с различен мащаб и характеристики.
Разгледайте нашите бизнес пакети:

за вашите корпоративни събития

БИЗНЕС ЗАЛИ 

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА КАПИТОЛ

Конферентна зала Капитол е с обща площ от 150 кв.м. и предлага отлични условия за провеждане на различни конференции, обучения, презентации и интервюта с от 10 до 120 участника. Залата е отделена от ресторанта с плъзгаща се врата, която позволява залите да бъдат обединени на обща площ от 300 кв.м. От първоначалното запитване до заминаването на последния гост, нашият екип ще бъде на разположение, за да ви окаже пълно съдействие

Бална зала в Ивент център Атриум

Бална зала в Ивент център “Атриум” е любимото място за сватбени тържества на нашите младоженци. Със своя простор, площ от 355 кв.м. и достъп до дневна светлина обаче, тя предлага прекрасни условия за провеждане на конферентни мероприятия и корпорати събития с капацитет до 265 участника. 

ЗАСЕДАТЕЛНА ЗАЛА ЗА БИЗНЕС СРЕЩИ

Заседателната зала е с обща площ от 25 кв.м. и е оборудвана за бизнес срещи с до 15 участника. Идеална е за презентации, обучения и лекции. Нашият опитен и професионален екип ще се погрижи за всеки детайл, както бихте очаквали от едно от най-добрите български места за провеждане на конферентни мероприятия.

ЗАЛА – БИБЛИОТЕКА

Всички заседателни зали са климатизирани и напълно технически оборудвани включително и с безплатен безжичен достъп до интернет. На участниците в конференцията, които нощуват в хотела се предоставя безплатен интернет достъп и на цялата територия на комплекса.

ЗАЛА Ла виста

Всички заседателни зали са климатизирани и напълно технически оборудвани включително и с безплатен безжичен достъп до интернет. На участниците в конференцията, които нощуват в хотела се предоставя безплатен интернет достъп и на цялата територия на комплекса.

Сватби

Гранд Хотел  е идеалното място, за да отпразнувате новото начало! Хотелът е бил любимо място през годините за сватбени тържества за всички, които търсят комбинация от професионално обслужване, изискана храна, първокласна обстановка и внимание към детайла. Знаем наистина колко важно е за вас всичко да върви по план и ние ще Ви помогнем в целия процес за избора на обстановка, а нашият експерт кетъринг екип с удоволствие ще работи с вас, за да създадете персонализирано меню В допълнение, вашите гости ще получат настаняването в хотела на специални цени.

отпразнувайте вашата мечтана сватба 

СВАТБЕНИ ЗАЛИ 

ГОЛЯМАТА БАЛНА ЗАЛА

ГОЛЯМАТА БАЛНА ЗАЛА

Със своя луксозен и елегантен стил, климатик и достъп до дневна светлина, намиращата се в Ивент център Атриум Бална зала е подходяща за пищни и стилни сватбени тържества.

ЗАЛА “КАПИТОЛ”

ЗАЛА “КАПИТОЛ”

Съчетание на класически стил и функционалност. В комбинация с конферентната  зала на хотела, зала Капитол дава възможност за провеждане на различни по тематика и брой гости сватбени тържества. Потапяйки се в тази изискана атмосфера, тук ще отпразнувате Вашето  специално събитие по незабравим начин..

РЕСТОРАНТ LA VISTA

РЕСТОРАНТ LA VISTA

Ресторант Ла Виста е идеално място за романтичен сватбен ритуал.
Разположен също в комплекс Атриум, ресторант “Ла Виста“ разкрива неповторима гледка към морето.

места за вашите сватбени

Ритуали

ЛЯТНАТА ТЕРАСА

Разположена на последния етаж на комплекс Атриум с панорамна гледка към морето, Лятната тераса е най-романтичното място за вашия сватбен ритуал.

ЛЯТНАТА Градина

Мечтаният ритуал в красивата градина на Гранд Хотел Поморие

360° тур

виртуална разходка

за резервации