СПА ИЗЖИВЯВАНИЯ В РЕЛАКСИРАЩА АТМОСФЕРА

Позволете си да се отдалечите от ежедневието и да изпитате пълна релаксация, хармония и удоволствие в СПА центъра на Гранд Хотел Поморие

Информация

Работно време
8:00 – 20:00

Телефон
+35959628892

Email 
spa.office@grandhotelpomorie.com

Спа център

Разпределен на два етажа и градина с басейни, спа центъра съчетава древните традиции на калолечение със съвременните постижения на медицината и технологиите, за да Ви предложи най-доброто лечение и възстановяване.

Спа Терапии

В нашето спа меню ще откриете разнообразни терапии, които ще ви отвлекат далече от напрегнатото ежедневие и ще подобрят настроението Ви!

Балнео Център

Ние предлагаме лечение и профилактика на над 45 вида заболявания на опорно двигателния апарат, периферната нервна система, кожни заболявания и др.

Плувни басейни

На ваше разположение са уникален басейн със солена вода и четири други басейна, които ви позволяват да флиртувате с водата целогодишно и да се насладите на лечебните и свойства.

Салон за красота

Независимо от повода, ние ще се погрижим да се чувствате специални, изкусително красиви и най-вече доволни, че сте се доверили именно на нас.

Фитнес

Заредете се с нова енергия и поддържайте тялото си в добра спортна форма с тренировка в нашия напълно оборудван фитнес център.