В Гранд Хотел Поморие сме специaлисти в съчетаването на идеални условия за провеждане на срещи с безупречно обслужване

Уникалното съчетание между луксозна и комфортна обстановка, многофункционални зали, целогодишен режим на работа, културното наследство и любезен персонал направи Гранд хотел Поморие едно от най-приятните и престижни места за провеждане на конференции и фирмени обучения.

От неформални срещи до комплексни конференции или големи корпоративни тържества, ние гарантираме, че всички ваши събития ще протекат безупречно.

Дайте на следващото си мероприятие усещане за истинско събитие!

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА КАПИТОЛ

Конферентната зала е с обща площ от 150 кв.м. и предлага отлични условия за провеждане на различни конференции, обучения, презентации и интервюта с от 10 до 120 участника. Залата е отделена от ресторанта с плъзгаща се врата, която позволява залите да бъдат обединени на обща площ от 300 кв.м. От първоначалното запитване до заминаването на последния гост, нашият екип ще бъде на разположение, за да ви окаже пълно съдействие.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА ЗА БИЗНЕС СРЕЩИ

Конферентната зала е с обща площ от 25 кв.м. и е оборудвана за бизнес срещи с до 15 участника. Идеална е за презентации, обучения и лекции. Нашият опитен и професионален екип ще се погрижи за всеки детайл, както бихте очаквали от едно от най-добрите български места за провеждане на конферентни мероприятия.

ЗАСЕДАТЕЛНА ЗАЛА – БИБЛИОТЕКА

Заседателната зала притежава уникална комбинация от комфорт, лукс и уют. Има обща площ от 30 кв.м. и е оборудвана за бизнес срещи с до 15 участника.

Всички заседателни зали са климатизирани и напълно технически оборудвани включително и с безплатен безжичен достъп до интернет. На участниците в конференцията, които нощуват в хотела се предоставя безплатен интернет достъп и на цялата територия на комплекса.