Нашият екип е изцяло на Ваше разположение за планирането, организирането и провеждането на корпоративни, конферентни и семейни събития, в съответствие с Вашите желания, идеи и визия. Голямото разнообразие от зали, пълното техническо обезпечаване и бърз интернет позволяват провеждането на събития w Гранд Хотел Поморие и Ивент център “Атриум” с различен мащаб и характеристики.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА КАПИТОЛ

Конферентна зала Капитол е с обща площ от 150 кв.м. и предлага отлични условия за провеждане на различни конференции, обучения, презентации и интервюта с от 10 до 120 участника. Залата е отделена от ресторанта с плъзгаща се врата, която позволява залите да бъдат обединени на обща площ от 300 кв.м. От първоначалното запитване до заминаването на последния гост, нашият екип ще бъде на разположение, за да ви окаже пълно съдействие.

БАЛНА ЗАЛА В ИВЕНТ ЦЕНТЪР АТРИУМ

Бална зала в Ивент център “Атриум” е любимото място за сватбени тържества на нашите младоженци. Със своя простор, площ от 355 кв.м. и достъп до дневна светлина обаче, тя предлага прекрасни условия за провеждане на конферентни мероприятия и корпорати събития с капацитет до 265 участника. Бална зала се намира в ивент център “Атриум”, който е свързан с Гранд Хотел Поморие с мост минаващ над крайбрежната улица. Залата е климатизирана, а по заявка нашия екип може да осигури пълен набор от техническо оборудване.

 

ЗАСЕДАТЕЛНА ЗАЛА ЗА БИЗНЕС СРЕЩИ

Заседателната зала е с обща площ от 25 кв.м. и е оборудвана за бизнес срещи с до 15 участника. Идеална е за презентации, обучения и лекции. Нашият опитен и професионален екип ще се погрижи за всеки детайл, както бихте очаквали от едно от най-добрите български места за провеждане на конферентни мероприятия.

ЗАЛА – БИБЛИОТЕКА

Зала Библиотека притежава уникална комбинация от комфорт, лукс и уют. Има обща площ от 30 кв.м. и е оборудвана за бизнес срещи с до 15 участника. Залата е изключително подходяща за презентации в малък кръг или тийм билдинг събития.

Всички заседателни зали са климатизирани и напълно технически оборудвани включително и с безплатен безжичен достъп до интернет. На участниците в конференцията, които нощуват в хотела се предоставя безплатен интернет достъп и на цялата територия на комплекса.