Гранд Хотел Поморие е идеалното място, за да отпразнувате новото начало с вашия съпруг! Хотелът е бил любимо място през годините за сватбени тържества за всички, които търсят комбинация от професионално обслужване, изискана храна, първокласна обстановка и внимание към детайла.

ПЛАНИРАНЕ НА СВАТБА

Знаем колко наистина важно е за вас да знаете, че всичко върви по план и ние ще Ви помогнем в целия процес от избора на обстановка за сватбата Ви до вземането на решение за изящно вкусно меню за вашите гости и настаняването им в хотела на специални цени.

СВАТБЕНИ ЗАЛИ

Можете да отпразнувате вашата мечтана сватба в една от нашите зашеметяващи зали:

ГОЛЯМАТА БАЛНА ЗАЛА

Със своя изключителен луксозен стил, балната ни зала е подходяща за пищни сватбени тържества.

РЕСТОРАНТ “КАПИТОЛ”

Проектиран за 80 гости и изключително подходящ за тържества и събития. Потапяйки се в изискана атмосфера, тук ще отпразнувате Вашето специално събитие по незабравим начин.

ЛЯТНАТА ТЕРАСА

Разположена на последния етаж на комплекс Атриум с панорамна гледка към морето, Лятната тераса е най-романтичното място за вашия сватбен ритуал.

РЕСТОРАНТ LA VISTA

В случаи, когато метеорологичните условия не отговарят на очакванията на булката и младоженеца, ресторант “Ла Виста“ е идеално място за романтичен сватбен ритуал. Разположен също в комплекс Атриум, ресторант “Ла Виста“ разкрива неповторима гледка към морето.

Ние наистина вярваме, че сватбата ви трябва напълно да отговаря на вашите желания и очаквания. Очакваме да споделите идеите си с нас!

Кетъринг

Изумителеното меню започва с правилния кетъринг! Нашият експерт кетъринг екип с удоволствие ще работи с вас, за да създадете меню, персонализирано според вашите желания!