РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ

СТАИ

Нашите 178 просторни стаи и апартаменти, разполагат с всички удобства за да бъде престоят Ви приятен и запомнящ се и предлагат изключително красива гледка към морския бряг

Апартаментите са разположени в центъра на хотелската сграда и разполагат с просторна тераса с красив изглед към морето, с изглед към басейните и парка на хотела.

Холова част и спалня са обединени в едно пространство, в стилна атмосфера и с динамично осветление за да могат нашите гости в пълна степен да се насладят на своя престой. 

Две отделни стаи – хол и спалня, два санитарни възела, баня с хидромасажна вана и душ кабина – всичко е направено с идеята да носи релакс и наслада, да дава възможност за пълноценна почивка и бягство от стреса на ежедневието.

Фамилната стая представлява две преходни двойни стаи свързани с междинна врата. Интериорът на фамилната стая предоставя всички удобства на гостите като динамично осветление и спално бельо от най-високо качество.

Гранд Хотел Поморие предлага стаи с две отделни легла и такива с легло тип спалня, подходящи както за индивидуално настаняване, така и за семейни двойки.

Стаите със спалня и тези с две отделни легла са подходящи както за индивидуално настаняване, така и за семейни двойки.